Vergaderingen en Evenementen

In het hart van de stad en in een privé-omgeving

 

OD40 Art Centrum beschikt over 3 vergaderruimtes.

De grootste “Manhattan Room” heeft een capaciteit van maximaal 25 personen, de kleine of “Inka Room” voor 4 tot 6 personen. Beide kamers kunnen worden verbonden voor grotere bijeenkomsten. Daarnaast is er een rustige souterrain of “Delft Room” in het oudste deel van het historische residentie, met een capaciteit van maximaal 15 personen.

  • Catering Service zijn ook beschikbaar (zie bijgevoegde informatie in pdf formaat) en als U belangstelling hierin hebt, neem dan contact met ons op.
  • Events:  De kamers kunnen worden gebruikt voor sociale en werkvergaderingen, recepties, kunst en handwerkexposities, presentatie van muziek en beeldende kunst objecten, trainingen, workshops voor kunstenaars, enz.
  • Voorzieningen:  De woning beschikt over een keuken waar koffie, thee, frisdrank, wijn, enz. kunnen worden bereid. Het is ook mogelijk om diners of lunches met behulp van cateringdiensten te organiseren.
  • Alle zalen, tuin terras, keuken en andere OD40 faciliteiten zijn rookvrije zones.

3 Vergaderzalen

Zakelijk en Privé

Inka Zaal

Voor maximaal 6 personen

€ 90/per dagdeel

Delft Zaal

Voor maximaal 15 personen

€ 70/per dagdeel

Manhattan Zaal

Voor maximaal 25 personen

€ 110/per dagdeel

Wij hebben ons ontzettend welkom gevoeld in deze goed verzorgde vergaderlokatie. De vergader-etage op de begane grond is van alle gemakken voorzien. Gelegen aan de grandioze gracht “Oude Delft” in het centrum van Delft, en heel bijzonder op loopafstand van het Centraal Station Al met al een geweldig verblijf om te vergaderen. Erg goed verzorgd. Vergaderen kan hier in een ongedwongen sfeer. We kijken uit naar onze tweede bijeenkomst.

The meeting floor on the ground floor is fully equipped. Located on the grand canal "Oude Delft" in the center of Delft, and within walking distance of the Central Station All in all a great stay to meet. Very well taken care of. You can meet here in a relaxed atmosphere. We are looking forward to our second meeting.

Harry Schwering, Penningmeester Terebinth, Stichting voor funerair erfgoedNederland, February 2018
Neem voor meer informatie
contact met ons